Google Colab چیست؟
زبان برنامه نویسی پایتون (Python) را کم و بیش اکثر برنامه نویس ها و مهندسان جهان می شناسند و بیشتر تکنولوژی ها از جمله (Google) نیز برای اهداف خود از این زبان بهره می گیرند، یکی از پروژه های گوگل پلتفرم (Colab)، از پایتون استفاده می کند که در این مقاله ما شما را با آن آشنا خواهیم کرد.
کمپانی قدرتمند گوگل همواره در حوزه ی هوش مصنوعی پیشتاز بوده تا این حد که یک فریمورک به نام (Tensorflow) را توسعه داد و محیطی در کنار آن به نام (Colaboratory) را قرار داد. این محیط جهت پیاده سازی الگوریتم ها و برنامه های هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) و یادگیری ماشین (Machin Learning) می باشد.
Google Colab
Colab یک محیط Notebook رایگان است که به طور کامل در فضای ابری (Cloudy) اجرا می شود و به شما و اعضای تیمتان اجازه میدهد اسناد را ویرایش کنید. Colab از بسیاری از کتابخانه های معروف یادگیری ماشینی پشتیبانی می کند که می توانند به راحتی در Notebook شما بارگیری شوند. برای کار با این پلتفرم نیاز به آشنایی با ساختار پایتون دارید. صرف نظر از دلایل، معرفی Colab، یادگیری و توسعه برنامه های کاربردی یادگیری ماشین را آسان کرده است.
Google Colab چه چیزی برای ما ارائه می دهد؟
به عنوان یک برنامه نویس، می توانید با استفاده از Google Colab کارهای زیر را انجام دهید.
1- نوشتن و اجرا کردن کدهای زبان برنامه نویسی پایتون
2- نوشتن کامنت به شکل فرمول ریاضی برای قطعه کدها
3- ایجاد، بارگزاری و به اشتراک گذاری Notebook
4- وارد کردن و ذخیره سازی فایل ها از Google Drive
5- وارد کردن و به اشتراک گذاری فایل ها در Github
6- وارد کردن داده های علمی (Datasets) از سایت های مختلف مثل Kaggle
7- ادغام کردن کتابخانه های Pytorch، OpenCV و Keras
8- سرویس خدمات ابری با GPU رایگان
چرا از Google Colab استفاده بکنیم؟
1- نیازی به نصب کتابخانه های سنگین یادگیری ماشین رو سیستم خود ندارید.
2- همه ما می دانیم که اگر خودتان چیزی را امتحان نکنید، مطالعه یا خواندن یا تماشای یک آموزش فایده ای ندارد. اما برای انجام این کار، به مشخصات سخت افزاری واقعا پیشرفته ای نیاز دارید تا سیستم شما بتواند چنین حجم کاری را تحمل کند. و همه نمی توانند لپ تاپی با چنین مشخصاتی بخرند. بنابراین برای یادگیری و تمرین یادگیری ماشین از google colab استفاده می کنیم.
3- قابلیت اجرای برنامه بر روی GPU را دارد که می تواند سرعت پردازش را به شدت بالا برد.
دیدگاهتان را بنویسید